Rólam

Középiskolai tanulmányaimat 17 éves koromban egy gyógyíthatatlannak tűnő betegség szakította meg a végzős évfolyam kezdetén. Akkor megfogadtam, hogy ha egyszer felépülök, akkor azzal fogok foglalkozni, amire Isten elrendelt.

Fogadalmam után gyorsan visszanyertem az egészségemet és betartottam az ígéretemet. Meglepő módon a rejtélyes energiák és a spiritualitás felé vezetett a sorsom.

Innentől kezdve az egész életem egyfajta „kiképzéssé” vált. Szinte minden percemet a spiritualitásnak szenteltem. Közvetlen megtapasztalásaim már 1997 óta elkezdődtek.

Öntudatra ébredésem során szükségesnek éreztem, hogy a megszerzett szellemi és lelki tapasztalataimat és tudásomat megfelelő formában azok rendelkezésére bocsátsam, akiket akár közvetlen, akár közvetett módon hozzám terel a Gondviselés.

Így született meg több könyvem (A kiválasztottak titkos tudása trilógia, A magyarok beavatása – Horváth Zoltánnal közösen –, az Istenek beavatásai, Az élet mágikus alapelvei, A szeretet alkímiája, A csakrák alkímiája, Hét meditáció a tudat felszabadításáért, Újabb hét meditáció a tudat felszabadításáért), amelyek javarésze már e-könyvként és hangoskönyvkén is elérhető.

Ezenkívül a személyes YouTube-csatornámom, valamint honlapjaimon (www.szarazgyorgy.hu, www. napvallas.hu és boldognapot.hu) keresztül engedek betekintést abba a filozófiába és életgyakorlatba, amelyet tudatossá válásom óta társaimmal közösen tudatosan építek.

Nem térítek, nem győzködök, csupán vagyok és teszem a dolgom.