A MULTIDIMENZIONÁLIS EMBER:
A tudatosság és az észlelés határainak kiterjesztése
(hétrészes, fél évig visszanézhető online kurzus)
A következő kezdési időpont: június 8.

A TUDATOSSÁG ÉS AZ ÉSZLELÉSI HATÁROK KITERJESZTÉSE – ENERGIA- ÉS AURAÉRZÉKELÉS című online önképző kurzust szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, mely meggyőződésünk szerint méltó folytatása A HÉT BELSŐ KAPU – SPIRITUÁLIS ÖNISMERET ÉS ÖNHARMONIZÁLÁS című online alapkurzusunknak.

Ez a két tanfolyam meglátásunk szerint az Új Korszak tananyaga lesz minden ember
számára.

Te az elsők között értesülhetsz erről a lehetőségről.

Ami a preferenciáinkat illeti, rögtön az elején szeretnénk tisztázni, hogy mi egyetlen ideológia mellett sem köteleztük el magunkat, mivel megvannak a saját spirituális-vallási tanításaink és szertartásaink. A megértés kedvéért a saját holisztikus rendszerünket párhuzamba állítjuk a világ élvonalába tartozó tudományos irányzatok eredményeitől kezdve a metafizikai hagyományokig minden olyan elmélettel és módszerrel, amely tapasztalataink szerint a jelenkori emberi tudatosság felemelkedésének és harmóniájának megteremtését szolgálja.

Ez az elfogulatlan, minden ízében holisztikus szemlélet hatja át az önismereti, a személyiségfejlesztő, az energia- és auraérzékelő kurzusainkat.

A TUDATOSSÁG ÉS AZ ÉSZLELÉSI HATÁROK KITERJESZTÉSE – ENERGIA- ÉS AURAÉRZÉKELÉS című online kurzussal teljesen átalakíthatod, illetve kiegészítheted és továbbfejlesztheted az önmagadról, a világról és a teremtésről alkotott elképzeléseidet.

A hét fő csakra eseténben megkezdett ösvény nyomdokain tovább haladva ezúttal elsősorban az aura hét energiaburkával foglalkozunk. Ezért kifejezetten ajánlott, de nem elvárás A HÉT BELSŐ KAPU című kurzusunk előzetes elvégzése azért, hogy kellő gyakorlati tapasztalatra, rutinra tegyél szert az abban szereplő önfejlesztő módszerek, önbeavató szertartások, valamint vizualizációs és meditációs technikák terén.

Bár ez a tanfolyam alapkurzusnak számít, korántsem csupán kezdőnek való ismeretekkel és technikákkal szolgál. (Aki már ismer minket, abban ilyen fel sem vetődik.) A hétrészes tematika minden egyes előadása alaposságánál fogva meglehetősen mély bepillantást enged az érintett területekbe. Ennélfogva szinte mindenki számára új távlatokat nyithat meg testi, lelki, szellemi, energetikai és transzcendentális szinteken. Bizton állíthatjuk, hogy a kurzus elvégzése után már nem olyan szemmel fogod látni a világot és önmagadat, mint korábban.

Célunk az önmegismerés és az önfelfedezés újabb szintjeire emelni Téged.
Amennyiben felkészültél egy integratív és multidimenzionális utazásra, akkor tarts velünk ebben az életre szóló kalandban!

A kurzus egyes részeinek tematikája

Minden rész egy-egy sodró lendületű, magával ragadó előadással veszi kezdetét, amelyek önállóan is megállják a helyüket, ugyanakkor egy logikai fonal mentén összekapcsolódnak, illetve egymásra épülnek. Erre több alkalommal is teszünk utalásokat, miként arra is felhívjuk a figyelmedet, hogy milyen irányokba érdemes tovább gondolni vagy kutatni az egyes témaköröket. Az előadásokat érdemes egyszer teljes egészükben, majd később több részletben megtekinteni és alapos megfontolás tárgyává tenni a tartalmukat, mivel ezek szándéka nem pusztán a tájékoztatás, hanem a szellemi-lelki részeink táplálása és fejlesztése is.

Az előadásokat minden esetben spirituális, energetikai és aurára ható módszerek és
technikák követik az alábbiak szerint:

1) Az adott auraburokhoz kapcsolódó hasznos elfoglaltságok, spirituális töltődések és mindennapi praktikus tanácsok.
2) Önbeavató, aurafejlesztő módszerek.
3) Meditációs és önprogramozó technikák

Eme iránymutatások és spirituális módszerek révén megtanulhatod szabályozni és irányítani az aurádban található energiaközpontjaidat és energiaburkaidat. Így megismerheted az aurád rejtett dimenzióit és harmonikusabbá teheted az életedet.

A megfelelően ütemezett és helyesen végzett spirituális módszerek segítségével
aktiválhatod, illetve fejlesztheted a benned szunnyadó, magasabb rendű energiaérzékelő képességeidet.

E helyütt jegyeznénk meg, hogy a 7. előadás nem is előadás a szó klasszikus értelmében, hanem szinte végig energia- és információérzékelő gyakorlatok spirituális oktatásáról szól.

Mindezek az ismeretek részletes magyarázatokkal, az önbeavató és aurafejlesztő módszerek
bemutatásával, videók formájában jutnak el hozzád heti rendszerességgel.

A teljes kurzus hossza: 7 hét

A kurzus tematikáját, vonalvezetését és tartalmát illetően A csakrák alkímiája című könyvünket követjük, illetve néhány esetben A magyarok beavatása című művünkből is merítünk. Következésképpen természetszerűleg van átfedés a könyvek és a kurzus tartalma között, jóllehet több ponton eltérünk tőle, illetve rengeteg új információ és számos új módszer kerül bemutatásra.

Ezenkívül minden egyes energiaburokhoz külön meditációt alkottunk. Ezeket a meditációs és önprogramozó technikákat is a videókhoz illesztettük.

A lényegre törő és pergő stílusú előadásokból, az akkurátusan bemutatott gyakorlatokból és a műgonddal szerkesztett meditációkból álló részek alegységeket alkotnak és együtt tesznek ki egy egészet. Az előadásoktól kezdve a meditációkkal bezárólag egyetlen videóvá olvasztottuk össze az egyes részeket. Így született meg a hét rész. Mindegyikhez időkódokat mellékelünk az áttekinthetőség kedvéért. Ily módon könnyen kikereshetőek az egyes tematikus egységek.

A hétrészes kurzust online tesszük elérhetővé számodra az alábbi ütemezés szerint.

1. Multidimenzionálisak vagyunk!

2. Tudati határaink kiterjesztése

3. A tudomány átlépi az ismert valóság határait

4. Mérhető és finom energiák: ismert világok és még felfedezésre váró világok

5. Kvantumvilág, holografikus univerzum, morfogenetikus mező, szent és profán tudomány

6. Az aura valósága, szerkezete és felépítése

7. Az energia- és az auraérzékelés módszerei

Az online kurzus egyes részei utólag korlátlanul visszanézhetőek, illetve meghallgathatóak a tanfolyam befejezését követő fél éven belül. Így bármikor és bármennyit jegyzetelhetsz, tanulhatsz és gyakorolhatsz.

A hétrészes online kurzus teljes időtartama: 785 perc (13ó 5perc)

Az online kurzus részvételi díja: 7.000.-Ft/alkalom, azaz összesen 49.000.-Ft.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor a szernap@gmail.com címen tudsz jelentkezni i A
TUDATOSSÁG ÉS AZ ÉSZLELÉSI HATÁROK KITERJESZTÉSE – ENERGIA- ÉS AURAÉRZÉKELÉS
című online önképző kurzusunkra
A tájékoztatás nem teljes körű! A további részletekről a szernap@gmail.com címen kérhetsz felvilágosítást.

Tanulj és gyakorolj velünk!
Szeretettel várunk!

Boldog napot!
Doma & Gyuri