A HÉT BELSŐ KAPU
Hétrészes önismereti és önharmónizációs online kurzus
Fél évig visszanézhető tartalmak
A következő kezdési időpont: július 6.

A HÉT BELSŐ KAPU – SPIRITUÁLIS ÖNISMERET ÉS ÖNHARMONIZÁLÁS című ONLINE ÖNKÉPZŐ KURZUST szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, mely meggyőződésünk szerint az Új Korszak tananyaga lesz minden ember számára.
Te az elsők között értesülhetsz erről a lehetőségről.

A magunk részéről őszintén meg vagyunk győződve arról, hogy ha létezik öngyógyítás és önharmonizáció, akkor az egészen biztosan csakis belülről indulva történhet meg. Miként az önismeretnek és a személyiségfejlesztésnek is csak ebből a megközelítésből van értelme.

Mi A HÉT BELSŐ KAPU – SPIRITUÁLIS ÖNISMERET ÉS ÖNHARMONIZÁLÁS című online önképző kurzus által ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy a belső világodat át tudd alakítani a jelenlegihez képest még harmonikusabbá, békésebbé és tudatosabbá.
Ehhez az energiaközpontoknak a testi, lelki és szellemi életünkre gyakorolt hatásaival fogunk megismertetni, egyelőre alapszinten. Ámbátor, úgy is fogalmazhatunk, hogy felhasználói szinten. Merthogy ez mindenkinek a hasznára és a javára válhat.

Amennyiben még kezdőnek vagy újrakezdőnek érzed magad a csakrák és az aura világában, akkor ezt az önképző kurzust neked találtuk ki. 

Minden lecke a következő sémát követi

Egy rövid bevezető után átnézzük, hogy milyen életterületekért felelős az adott
energiaközpontunk.

Kitárgyaljuk, hogy mi alapján ismerhető fel számodra azonnal, ha a csakráid most vagy a múltadban diszharmonikusan működtek és alkalmasint javításra szorulnak. Itt főként testi problémákról, lelki diszfunkciókról és fejlesztendő személyiségvonásokról lesz szó.

Tradicionális szemlélet szerint, praktikus szempontból, részletekbe menően vesszük át a csakrák legfőbb jellemzőit: az elhelyezkedésüket, a színüket, a hozzájuk kapcsolódó elemeket, bolygókat, kristályokat, fémeket, füstölőket, illóolajokat, növényeket és gyógyfüveket azért, hogy utána minél több irányból tudj hatást gyakorolni rájuk.

Adunk néhány kulcsot az egyes csakrák mélyebb megértéshez is.

Ezt követően pedig rátérünk azokra az

(1) Önfejlesztő módszerekre, mindennapi mágiára,

(2) Önbeavató szertartásokra,

(3) Vizualizációs-meditatív technikákra,

amelyek gyakorlásával eredményesen tudsz hatni az energiaközpontjaidra és harmonikusabbá teheted az életedet.

Ezen belül elsősorban aurafejlesztő gyakorlatokat sajátíthatsz el, illetve olyan jellegű iránymutatásokat kaphatsz, amelyekkel meg tudod sokszorozni a teremtő erőidet.

Mindezek részletes magyarázatokkal, a gyakorlatok bemutatásával, videók formájában juthatnak el hozzád a „minden hétre egy csakra” elv alapján. Tehát a gyökércsakrától kezdve a koronacsakráig vezetünk végig 7 hét alatt.

E helyütt említenénk meg, hogy a kurzus tematikáját, vonalvezetését és tartalmát illetően A csakrák alkímiája című könyvünket követjük. Következésképpen természetszerűleg van átfedés a könyv és a kurzus tartalma között, jóllehet számos ponton eltérünk tőle, a kezdő/újrakezdő igényeknek megfelelően, egyes részeket jobban kifejtve, míg másokat mellőzve. Ezen túlmenően minden egyes csakrához külön meditációt alkottunk. A vizualizációs-meditatív technikákat is a videókhoz illesztettük.

A lényegre törő és pergő stílusú előadásokból, az akkurátusan bemutatott gyakorlatokból és a műgonddal szerkesztett meditációkból felépített kurzusok időtartama 66-86 perc között váltakozik. (A teljes kurzus időtartama kb. 540 perc.) A bevezetőktől a meditációkkal bezárólag egyetlen videóvá olvasztottuk össze az egyes részeket. Mindegyikhez időkódokat mellékelünk az áttekinthetőség kedvéért. Ily módon könnyen kikereshetőek az egyes tematikus egységek.

A hétrészes kurzust online tesszük elérhetővé számodra az alábbi ütemezés szerint.

Az online kurzus leckéi:

• 1. kapu: A gyökércsakra
• 2. kapu: A keresztcsonti csakra
• 3. kapu: A napfonat csakra
• 4. kapu: A szívcsakra
• 5. kapu: A torokcsakra
• 6. kapu: A harmadik szem csakra
• 7. kapu: A koronacsakra

Az online kurzus egyes leckéi utólag korlátlanul visszanézhetőek, illetve meghallgathatóak a tanfolyam befejezését követő fél éven belül. Így bármikor és bármennyit jegyzetelhetsz, tanulhatsz és gyakorolhatsz.

A hétrészes online kurzus teljes időtartama: 540 perc

Az online kurzus részvételi díja: 7.000.-Ft/alkalom, azaz összesen 49.000.-Ft.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor a szernap@gmail.com címen tudsz jelentkezni A HÉT
BELSŐ KAPU – SPIRITUÁLIS ÖNISMERET ÉS ÖNHARMONIZÁLÁS című ONLINE ÖNKÉPZŐ KURZUSUNKRA.
A tájékoztatás nem teljes körű! A további részletekről a szernap@gmail.com címen kérhetsz felvilágosítást.

Tanulj és gyakorolj velünk!
Szeretettel várunk!

Boldog napot!
Doma & Gyuri